nem hivatalos oldal

Webáruház

A masszírozó zuhanyfej kellemesebbé teszi a fürdőzést

Masszírozó zuhanyfej

A fárasztó és nehéz napok után mindenki szereti magát kényeztetni tusolás vagy fürdés közben. A masszírozó zuhanyfej remek érzést biztosít. Manapság már nagyon elterjedt ez a termék. Állíthatóak rajta a vízsugarak annak érdekében, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő verziót.

Rendkívül egyszerűen lehet csatlakoztatni bármilyen zuhanyszűrő berendezéshez. A masszírozó zuhanyfej könnyedén felszerelhető, csupán másodperceket vesz igénybe. Előszeretettel használják a babák fürdetéséhez is.

Olvasd Tovább

Stílusos LG okostelefon kapható

LG okostelefon

LG okostelefon

Az LG mobiltelefon talán a világon az egyik legvékonyabb és legkisebb készülékei közé sorolhatóak. Könnyedsége miatt, egyre többen döntenek a megvásárlása mellett. Nagy felbontású kijelzője mindenkit magával ragad. Az intelligens LG okostelefon több feladat elvégzésére is képes, így megkönnyíti a hétköznapokat. Fémkeretes megoldásának köszönhetően, rendkívül gyengéd kialakítással bír, prémiumminőségű kategóriát képviselve. Az LG okostelefon dizájnos megjelenését nemcsak a női, hanem a férfi vásárlók is megnézik.
Olvasd Tovább

Népszerű meglepetés az emoji párna

Emoji párna

A lakás berendezését feldobná valamilyen vicces kiegészítővel? Olyan ajándékot keres valakinek, ami azonnal mosolyt csal az illető arcára? Ebből a szempontból tökéletes az emoji párna. Az emojikról már szinte mindenki egyértelműen tudja, hogy aranyos és vicces hangulatjelet takarnak. Mára ezek az apró ikonok teljesen beépültek az elektronikus kommunikációba.

Ezek a kis arcocskák annyira népszerűek lettek, hogy már a ruhákon, bögréken és párnákon is megjelentek. Az emoji párna igazán keresett ajándéktárgy lett, de persze nemcsak másokat lehet egy ilyen vicces és modern dologgal meglepni. A crazyshop.hu webáruházban többféle kivitelezésben is megtalálható. Olvasd Tovább

Színes és állatos reklámajándék ceruza

Reklámajándék ceruza

Gondolt-e már arra, hogy helyi vállalkozását szélesebb körben népszerűsítse, mint ahányan betérnek Önhöz vagy internetes felületen reklámozza a cégét?

Ha szeretne olyan reklámajándékkal kedveskedni a potenciális klienseknek, ami hasznos, játékos, praktikus és még a gyerekek is szeretik, akkor a reklámajándék ceruza a legjobb választás. Már csak azért is ez az egyik legfelkapottabb termék, mert könnyen lehet gravíroztatni, ott szerepelhet rajta a vállalatának logója, jelmondata.

Olvasd Tovább

Miért érdemes a menstruációs kehely mellett dönteni?

Menstruacios kehely

Habár az élet olykor váratlan meglepetéseket produkál és sok negatív esemény, történés aligha lenne elkerülhető, mégis joggal állíthatjuk, a döntéseink irányítják életünk alakulását. A menstruacios kehely választása egy döntés, ami határozottan könnyebbé teheti a nők életét.

Természetesen maradhatunk a hagyományos betét vagy tampon használatánál is, ám érdemes elgondolkodnunk a lehetséges hátrányokon. Annak idején, a hagyományos eszközök is egy döntés eredményei voltak. Praktikum és biztonság szempontjából, a menstruacios kehely sokkal hatékonyabb, ráadásul 10 év garanciával rendelkezik. Olvasd Tovább

Őszi-téli viseletre s Oliver bokacsizma

s Oliver bokacsizma

Amikor megérkezik a hűvösebb idő, több az esőzés, ráadásul a hó és fagy is megjelenik, elő kell venni a csizmákat, hogy a hideg okozta betegséget el lehessen kerülni. Például az s Oliver bokacsizma kialakítása kifejezetten ezeket az időszakokat célozta meg.

A bőr felel a csizma vízállóságáért, a textil és szintetikus bélés pedig melegen tartja a lábat. Divatos formatervezése teszi egyedivé a lábbelit, jó megjelenést biztosítva a viselőjének. Az s Oliver bokacsizma oldalán diszkréten elhelyezett márkajelzés foglal helyet, egy „s” és egy „o” betű úgy, amiben az s Sir kifejezést rejti. Olvasd Tovább

Próbálkozott már agyaggalamb lövészettel?

Agyaggalamb lövészet

A napjainkban már természetes könnyedséggel nyugtázott tűzfegyverek jelenléte a 13. századi Európában még hatalmas modernizációs és innovatív lépésének számított. A technológia robbanásszerű fejlődése azonban sohasem várt eredményeket hozott, úgy a harcászatban, mint a hobbilövészetben használt fegyverek gyártásában egyaránt.

Az élménypláza.hu oldalon keresztül még azt is ki lehet próbálni, hogy milyen mozgó célpontra lőni. Ezekben a sportágakban elengedhetetlen a jó időzítés és a makulátlanul működő karabély. Mivel ez utóbbi kitételnek a korszerű eszközök közel mindegyike eleget tesz, csak Önön múlik, hogy mekkora sikereket ér el. Olvasd Tovább

Karbantartja a WC-t a vízvezeték szerelő Zugló lakásaiban

Vízvezeték szerelő Zugló

Fontos, hogy a WC állapotát folyamatosan karbantartsuk, hogy azok megfelelően működjenek. Azonban, ha nincsenek kellőképpen fenntartva, akkor van okunk tartani a meghibásodástól. Sok ilyen és hasonló problémával szembesült a vízvezeték szerelő Zugló lakóházaiban. Idővel, a folyamatos használattól a WC számos része, például a karima, a csavarok és a tartály is javításra szorul.

A szivárgó tartály gondot okozhat az öblítéskor, hiszen a szivárgó víz a környező területek károsodását okozhatja. Ha a vízvezeték szerelő Zuglóban elérhető szolgáltatásait veszi igénybe, meg fog lepődni azon, hogy milyen gyorsasággal és precizitással képes megjavítani ezeket a meghibásodásokat. Olvasd Tovább

Az Ice Watch óra nem mindennapi stílusa

Ice Watch óra

Sokaknak a karórákról csak a klasszikus, régi modellek jutnak az eszükbe, pedig ma igencsak széles választék kapható a piacon. Elegáns, ékszerként is bátran viselhető időmérők, valamint igazán modern, már-már futurisztikus verziók is megvásárolhatóak, mint például az Ice Watch óra megannyi változata.

Ez utóbbi nevet nagyon egyedi ketyegők viselik, így aki valami különlegesre, nem mindennapira, illetve feltűnőre vágyik, az nem fog csalódni ezekben. Élénk színek, meghökkentő formák és egészen meglepő megoldások jellemzik az Ice Watch óra minden példányát, tehát biztosan nem maradnak figyelmen kívül. Olvasd Tovább

Erre figyeljen Samsung telefontok vásárlásnál!

Samsung telefontok

A Samsung mobiltelefonok valószínűleg az egyik legelismertebb márkának számítanak a piacon. Erőteljesek, gyorsak és az egyik legjobb kamerával rendelkeznek. Ha nemrégiben lett egy ilyen készülék büszke tulajdonosa, akkor szükségessé válik a Samsung telefontok beszerzése is.

Függetlenül attól, hogy ezt egy helyi üzletben szeretné megvásárolni vagy az internetről tervezi megrendelni, érdemes bizonyos szempontokra odafigyelni a választáskor. Fontos, hogy a Samsung telefontok legyen könnyű, vékony, tartós, ütésálló, valamint a készülék mindegyik szélét lefedje. Olvasd Tovább