Színes és állatos reklámajándék ceruza

Reklámajándék ceruza

Gondolt-e már arra, hogy helyi vállalkozását szélesebb körben népszerűsítse, mint ahányan betérnek Önhöz vagy internetes felületen reklámozza a cégét?

Ha szeretne olyan reklámajándékkal kedveskedni a potenciális klienseknek, ami hasznos, játékos, praktikus és még a gyerekek is szeretik, akkor a reklámajándék ceruza a legjobb választás. Már csak azért is ez az egyik legfelkapottabb termék, mert könnyen lehet gravíroztatni, ott szerepelhet rajta a vállalatának logója, jelmondata.

Maga az alaptermék sem igényel nagy anyagi ráfordítást, mégis több száz leendő kliensnek és gyermeknek szét lehet osztani, kezdve a fesztiválokkal egészen a karácsonyi kiállításokig, bármilyen rendezvényen.

A reklámajándék ceruza lehet egyszerű vagy játékos. A felnőtteknek javítás vagy jegyzetelés céljából inkább praktikus, elegáns formatervezésű grafitceruzák javasoltak. A gyerekeknek viszont érdemes színes szetteket vagy állatos grafitceruzákat választani, sőt, a zsírkréták is pozitív visszajelzést eredményeztek.