A BackScan alkalmazásának előnyei

Válasszuk a BackScan vizsgálatot
Válasszuk a BackScan vizsgálatot

Nagy előrelépést jelent, hogy az orvostudományban végeznek napjainkban sugárzásmentes gerincvizsgálatot. Ez az újfajta vizsgálatot a BackScan segítségével valósítjuk meg! A kicsi, kézben tartható BackScan ötperces vizsgálatot tesz lehetővé, amely pontos felmérést készít az adott területről, mivel röntgensugarak nélkül, a hátgerinc szkennelésével hozza létre a felvételt 3D megjelenítésben.

A vizsgálat során három különböző pozícióban is megtekinthető a hátgerinc, kiküszöbölve ilyen módon az esetleges, nehezebben észrevehető problémás gócpontokat, elferdüléseket, gyulladásokat. A gerincvizsgálat bármikor megismételhető, mivel fájdalommentes és mellékhatások sem merülnek fel a felmérés során.

A budapesti rendelőnkben a BackScan segítségével vizsgáljuk a hátgerincet, amit immár 6 évet betöltött gyermekeken és legyengült szervezettel rendelkező betegeken is alkalmazni lehet. Szervezetünk egészsége fontos, ezért forduljon Ön is bizalommal szolgáltatásaink felé, amelyeket kedvezményes áron próbálhat ki!