nem hivatalos oldal

Egészség

Könnyen lehet szoptatás mellett fogyni

Szoptatás mellett fogyni

Szoptatás mellett fogyni

Miután életet adott a várva-várt gyermekének, a legtöbb anyuka azt veszi észre magán, hogy a terhesség alatt bizony felszedett néhány felesleges kilót, amit most már jó volna leadni. Azonban meggondolandó szoptatás mellett fogyni, vagyis érdemes szakszerű segítséget kérni ebben az időszakban. Ha újra jó formába szeretne lendülni, keresse fel az alakorvoslas.hu weboldalt, informálódjon a lehetőségekről és csatlakozzon az Alakorvoslás programhoz! Olvasd Tovább

A Rubophen forró ital gyors enyhülést hoz

Rubophen forró ital

Az influenza és a megfázás tünetei sajnos senkinek sem ismeretlenek, hiszen kicsiknél és nagyoknál, férfiaknál és nőknél egyaránt szoktak jelentkezni, ráadásul elég gyakran. Még a gyermekek is tudják, hogy a láz, a fejfájás, az orrdugulás, a torokfájás és az izomfájdalom egyértelműen arra utal, hogy a szervezet nem tudott ellenállni a vírusoknak, baktériumoknak, illetve a környezeti hatásoknak és segítségre lesz szükség a gyógyuláshoz.

A Rubophen forró ital a 12 év feletti gyermekeknek és a felnőtteknek adhatja meg azt a támogatást, amire szükségük van a kór legyőzéséhez. Ez a citrom vagy cseresznye ízű granulátumot forró vízben kell feloldani és szinte azonnal érezni lehet a hatását. Olvasd Tovább

Évente tartható a méhpempő kúra

Évente tartható a méhpempő kúra

Évente tartható a méhpempő kúra

A propolisz köztudottan segíti a beteg szervezet felépülését. Intenzív méregtelenítő hatással bír. A rossz közérzetet javítja, a tompa fejfájást megszünteti. A tiszta méhpempő 4-6 napos intenzív fogyasztás után fejti ki hatását. A teherbeesés könnyebb lesz a méhpempő kúra segítségével. Mind a két szülő fogyassza, ha eredményt szeretnének elérni! Érdemes virágporral együtt bevinni a szervezetbe, ha növelni szeretnénk a jótékony hatását. Általa erősödik az immunrendszer, hiszen nyomelemekkel tölti fel a sejteket.
Olvasd Tovább

Almaecet kúra a fogyni vágyó hölgyeknek

Almaecet kúra

A hölgyek, amióta világ a világ, folyamatosan elégedetlenek az alakjukkal. A tökéletes forma elérése érdekében nem restek bevetni bármilyen fortélyt, amiről valaha hallottak vagy olvastak. Fogyni szeretne néhány kilót?

Alkalmazza a természetes házi praktikákat, amelyek koronázatlan királya vitathatatlanul az almaecet kúra. A szóban forgó eljárásban az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy nemcsak a felesleges kilókat olvasztja le rólunk, de a szervezet méregtelenítésében is hatalmas szerepet tölt be.
Olvasd Tovább

Hol tudom megtanulni az Aviva alapgyakorlatokat?

Ide kattints, ha többet szeretnél megtudni az Aviva alapgyakorlatokról

A legtöbb ember, ha valamilyen egészségügy problémával küzd, akkor hajlamos arra, hogy egyből gyógyszerek szedéséhez folyamodjon. Vannak azonban olyan gondok is, amelyeket mozgással, tornagyakorlatokkal is lehet orvosolni, illetve meg lehet előzni. Az Aviva módszer például kiválóan alkalmas sok nőgyógyászati, urológiai, hormonális betegség kezelésére. Ha ide kattintasz, akkor olyan tanfolyamra is jelentkezhetsz ahol nulláról indulhatsz.

Ezek az alkalmak 4 órásak szoktak lenni és a lényegük az, hogy a résztvevők megtanulják az egyes gyakorlatokat, amelyeket majd otthon is végezhetnek. Aki szeretné, természetesen részt vehet utána a gyakorló órákon, ahol közösségben lehet az elsajátított mozgásokat végezni. A tanfolyamok időpontjai előre megadottak, jelentkezni pedig a valtozasmuhely.hu oldalon lehet. Idekattintva magáról az Aviva módszerről és jótékony hatásairól is részletesebben lehet olvasni, illetve az órákon való részvételre vonatkozó tudnivalókat is meg lehet találni. Olvasd Tovább