Könnyen lehet szoptatás mellett fogyni

Szoptatás mellett fogyni
Szoptatás mellett fogyni
Szoptatás mellett fogyni

Miután életet adott a várva-várt gyermekének, a legtöbb anyuka azt veszi észre magán, hogy a terhesség alatt bizony felszedett néhány felesleges kilót, amit most már jó volna leadni. Azonban meggondolandó szoptatás mellett fogyni, vagyis érdemes szakszerű segítséget kérni ebben az időszakban. Ha újra jó formába szeretne lendülni, keresse fel az alakorvoslas.hu weboldalt, informálódjon a lehetőségekről és csatlakozzon az Alakorvoslás programhoz!

A módszert dr. Farkas Kitti dolgozta ki és egy szakszerűen összeállított diéta is tartozik hozzá. Ez nagyon fontos, mivel a helyes étrend gondoskodik a pici energia- és tápanyagigényéről. Sikeres lesz szoptatás mellett fogyni, ha ezt a programot és étrendet tartja be a fiatal édesanya.

Amennyiben csatlakozik a programhoz, megveheti a MedWay Diet termékeket is, amelyek természetes alapanyagokból készülnek. A program nem igényel személyes konzultációt, otthon is elvégezhető, viszont ez igény szerint bármikor kérhető. Így kivitelezhető a szoptatás mellett fogyni és az anyuka újra csinos, vonzó lesz.