A hajdina az első lépés a változatos étrend felé

Hajdina
Hajdina

A magyarok kedvenc körete egyértelműen a burgonya, ami lehet főzve, sülve, fazékban, tepsiben vagy lábosban, olajban vagy zsírban, senki nem tud ellenállni senki. Sajnos azonban nem túl egészséges, magas a szénhidrát tartalma és tápanyagokban nem mondható gazdagnak, ezért érdemes néha az egészségünkre jótékony hatással lévő alternatívákkal kiváltani.

A pirított hajdina éppen tökéletes erre a feladatra, ugyanis rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ráadásul az íze is finom. Leginkább kása formájában fogyasztják, hasonlóan kell elkészíteni mint a rizst, bő vízben, addig amíg lefő a víz róla és a hajdina megpuhul.

Ízesíteni szinte mindennel lehet. Csupán ízlés kérdése, hogy milyen fűszerek kerüljenek rá, de legtöbbször majoranna és oregano kíséretében kerül az asztalra. Ha Ön is szívesen megkóstolná ezt a rendkívüli köretet, akkor a bulkshop.hu webáruház 2 kilogrammos kiszerelésű pirított hajdina, tökéletes lesz hozzá, ugyanis minőségi, ellenőrzött helyről beszerzett alapanyagról van szó.