A Hajdu bojler időtálló berendezés

Hajdu bojler

Ha erős, megbízható és jó ellenálló képességű terméket keres a meleg víz előállítása érdekében, akkor itt a megoldás! A Hajdu bojler kifogástalan, ha erről a dologról van szó. Minden igényt kielégít a márka, vagyis a termékeit többféle variációban szerezheti be. A tartályát illetően fontos tudni, hogy acéllemezből készül és természetesen magas fokú korrózió elleni védelemmel van ellátva.

Ezt a védelmet a speciális tűzzománc, valamint a beépített magnézium aktív anód teszi lehetővé. Elismert márkáról van szó, tehát nyugodtan válassza valamelyik változatát! Még az is mellette szól, hogy a termékre 5 év garanciát kap a vásárláskor. A Hajdu bojler sokáig tartja a benne tárolt víz hőmérsékletét.

A fok beállítása egy forgatógombbal történik. A legnagyobb hőfok 80 C, amit a berendezés képes előállítani. Használhatja főzési és fürdőszobai tevékenységekhez egyaránt. Rendelje meg bátran a weboldalakról, ha esetleg nincs ideje utánajárni! A Hajdu bojler házhozszállítása is megoldható, így 1-2 napon belül a birtokába kerülhet.