A horgász sátrak kiválóak a hétvégi időtöltéshez!

Horgász sátrak

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok különféle módja akad a szabadidő hasznos eltöltésének, ezért a következőkben adunk egy remek tippet és bemutatjuk a talán legfontosabb kiegészítőket, a horgász sátrak létjogosultságát. A horgászat, mint sport és hobbi is jelen lehet az ember életében, azonban nem szabad megfeledkezni a szükséges kiegészítőkről sem. A megfelelően kialakított, valamint megtervezett sátor egyszerre több funkciót is betölt. A pop up horgászsátor elsősorban kitűnő lehetőség a nyári estéken a lepihenésre, hiszen nincs is jobb, mint a terepen tölteni az éjszakát. Ezen felül, kellemes árnyékot és hűvöst is biztosít a forró napos órák alatt, illetve praktikus tárolási helyként is működik. Előnye, hogy stabil és pillanatok alatt összecsukható, így egyszerűen lehet autóval egyik helyről a másikra hordozni. A horgász sátrak bejárati ajtaja általánosságban dupla cipzáras rendszerrel nyílik, így egész biztosan nem kell tartani a szúnyogok és egyéb rovarok hívatlan látogatásától. Persze, legalább egy szellőző ablak is található rajtuk, ez pedig ugyancsak hasznos. A vízálló külső réteg a zivataros időkben is remek búvóhelyet biztosít az elszánt horgászoknak. A horgász sátrak tépőzáras rögzítéssel vannak ellátva, illetve a feszítőoszlop készlet is hozzájuk van csomagolva.

Csúcskategóriás darab, a pop up horgászsátor

A horgászat, mint hobbi, sokak egyik legkedveltebb tevékenysége, ezért jó néhány hasznos kiegészítőt érdemes már az elején beszerezni, a pop up horgászsátor szintúgy egy ilyen darab. Lássuk is, hogy mire képes a gyakorlatban! Először is fontos tisztázni, hogy egy megfelelő sátorra a legtöbb horgászat iránt érdeklődőnek szüksége van, mivel ez biztosítja a nyári melegben a hűsölési lehetőséget, illetve a folyó mentén történő alvás egyik elengedhetetlen kelléke. A pop up horgászsátor szekcióban természetesen több fajta is kapható a Centrum Zoo webshopjában, ezért bárki megtalálhatja mind közül a legpraktikusabb típust. A többségében kétszemélyes fajta szinte pehelykönnyű súllyal rendelkezik, ezért a hordozása sem okozhat gondot senkinek. A pecázás sokaknak több napos elfoglaltságot jelenthet, így a pop up horgászsátor segítségével már ez is megvalósítható! Különlegessége, hogy az összecsukása rövid időt vesz igénybe, illetve ugyan könnyű, de mégis stabilan felállítható darab. A pop up horgászsátor beépített szúnyoghálóval és ablakkal is fel lett szerelve, hogy a kényelem még nagyobb legyen. A szellőző nyílások pedig a levegő áramlását garantálják. Annyi biztos, hogy aki ilyet választ, annak már csak a fogások sikerességén kell törnie a fejét!

A horgász kabátok a hideg leghatékonyabb ellenszerei

Valójában a horgászat, mint hobbi, a legtöbbek fejében a tavaszi és nyári szezonra korlátozódik, de ez koránt sincs így. A horgász kabátok használatával remekül lehet ezt a tevékenységet űzni minden évszakban. Ugyan ősszel és télen talán a leghasznosabb holmik, mégis jó, ha kéznél vannak. A korszerű és dupla szövettel ellátott horgász kabátok tényleg kimondottan a horgászoknak lettek kifejlesztve. Teljes mértékben szélállóak, valamint kiválóan képesek szellőzésre is. Ez nagyon fontos tulajdonság, hiszen a téli fagyos időjárásban is szükséges ez a funkció. A horgász kabátok kimagasló választékban érhetőek el a Centrum Zoo-nál, mindenképpen ajánlott egy nagyobb szétnézésre ez a kategória. Kopás és a szakadás elleni védelemmel is fel vannak szerelve, ezért nem kell attól tartani, hogy az időjárási viszontagságok és egyebek kárt tesznek bennük. A horgász kabátok puhák, de mégis tartással rendelkeznek, ráadásul megfelelően béleltek. A belső gallér pedig a még komfortosabb érzetről gondoskodik. A kézzel állítható derék- valamint szegélyszabályozás egyaránt hasznos tulajdonságok. A kapucnis kivitelezés valójában még a szél ellen is jól bevethető, de esőben vagy hóban kifejezetten jólesik a viselése. A terepszínű anyag kellemes megjelenést biztosít, mindenkinek előnyös lehet bármikor.

A hőtartó kabát az egyik legoptimálisabb választás!

A hőtartó kabát a horgászoknak olyan alapvető kelléke, amire mindenképp be kell ruházni, ha valaki sok időt tölt a vízparton. Nézzük meg, hogy a Centrum Zoo kínálatában milyen darabok érhetőek el és mit tud egy átlagos modell! A legtöbb típus igazán pénztárcabarát és kedvező árral rendelkezik, ezért a megfelelő ár-érték arány megtalálása nem jelenthet gondot senkinek. A hőtartó kabát remekül szellőzik, jól bírja a gyűrődést és a strapabírósága is egyedülálló. A széllel szembeni védelme csillagos ötös egy képzeletbeli skálán, emiatt még ősszel is kitűnő viseletnek minősül. A dupla réteggel bélelt kabát valójában nem hiányozhat egyetlen vérbeli horgász gardróbjából sem, hiszen a téli horgászat sokak nagy kedvence, ha éppen nem olyan zord az idő. A hálós bélés lehetővé teszi a kényelmet, valamint a komfortos egész napos viseletet egyaránt. A hőtartó kabát két nagy zsebbel lett ellátva, sőt, még a cipzárak is vízállóak. A kapucnis kialakítás pedig tényleg megvédhet bárkit az eső okozta kellemetlenségektől. A kopás és szakadás jelenségéhez sem kell hozzászokni, ugyanis könnyedén elkerülhető a hőtartó kabát esetében, mivel erre is odafigyeltek a gyártók.