A nyakbaakasztó kiváló lehetőségeket rejt

Nyakbaakasztó

Az egyszerű és praktikus szóróajándékok sokszor jobban célba érnek, mint a drága reklámeszközök. Ennek oka talán az, hogy míg a nyakbaakasztó szinte minden otthonban gazdára tud lelni, sőt, több mindenre is tudják használni, addig egy luxus asztali órát, ami egyébként többszörösébe kerül, nem mindenki értékelne.

Tehát, ha minél szélesebb vevőkört szeretnénk elérni, akkor érdemes olyan hétköznapi tárgyat választani reklámajándékként, mint a nyakbaakasztó. Ezt többféle designban is elkészíttethetjük, így az emberek személyesebbnek érezhetik az ajándékot, ráadásul remekül emblémázható is, aminek köszönhetően pontosan azt a célt érhetjük el, amit szeretnénk, vagyis állandóan szem előtt legyen a cégünk logója és/vagy neve.

Ezáltal nemcsak a tulajdonosa fog nap mint nap rápillantani az emblémára, hanem mindenki, aki éppen jelen van, amikor a nyakbaakasztó különböző funkciókban használatba kerül. Amit pedig az emberek többször látnak, az akaratlanul is be fog ivódni a tudatalattijukba és a cégünk fog eszükbe jutni, ha az adott termékre, szolgáltatásra lesz szükségük.