A tapéták újra népszerűek

Természetes anyagból készült tapéta
Természetes anyagból készült tapéta

A lakások berendezési stílusaiban sincs új a Nap alatt. Különösen a mai eklektikusnak nevezett korban. Akár egy szobán belül is keveredhetnek a stílusok és egy kis odafigyeléssel, mégis ízléses berendezés alakítható ki ily módon.

Ma reneszánszukat élik a tapéták, ami elsősorban a tervezők kreativitásának köszönhető. Hiszen, különféle stílusokat élesztettek újjá és öntöttek új anyagokba. Természetesen a mai modern gyártási technológiák is közrejátszottak abban, hogy a sok kreatív ötlet megvalósítható legyen.

Így jöhettek létre például a fémes hatású vagy a természetes anyagokból készült tapéták. Ez utóbbiak között vannak tengeri fűből, bambuszból vagy jutából készültek, amelyek természetes színekben vagy pasztellre festve kaphatóak.

Weboldalunkon is bemutatjuk, de sok lakberendezési újságban is látható, hogy gyakran csak a szoba egyik falára, vagy csak az egyik beugrójába kerülnek fel a tapéták. Az adott szoba belső terét vizuálisan szűkíthetik vagy tágíthatják az így felhelyezett, különféle tapéták,