A teszteken átesett BeSafe gyerekülés

BeSafe gyerekülés

Olyannyira fejlett a technológia, hogy minden váratlan esetre feltaláltak már valamilyen megoldást. Gondoljon csak a gyermekei biztonságára az autós utazások során! Nem elég nekik az egyszerű biztonsági öv, főleg a kisebbeknek. A BeSafe gyerekülés azon termékek közé tartozik, amelyek teljesen elismertek, ugyanis remekül végzik a feladatukat.

A modernebb példányok kijelzővel vannak ellátva, ezért pontosan jelzik a szülőknek, hogy megfelelően van bekötve a csöppség. Egyszerre nyújt védelmet és kényelmet az utazónak, ugyanis az ülésből minden jól látható, ami az autóban és körülötte történik. A BeSafe gyerekülés különböző korú és súlyú gyerkőcöknek szerezhető be.

A példányok között megtalálja a 3 vagy 5 pontos biztonsági övet, amelyek kiválóan vezetik el az utazás vagy a koccanások során keletkezett energiákat. Ezeknél a példányoknál a fejvédőnek a magassága állítható és 2 pozícióba lehet dönteni. A BeSafe gyerekülésen huzat található, ezért az bármikor levehető és kimosható. Eme termék több hivatalos teszten is sikeresen átment, mint az ADAC vagy ÖAMTC.