Adó 1 százalék jótékony célra

Adó 1 százalék jótékony célra
Adó 1 százalék jótékony célra

Nagyon nehéz olyan betegségek ellen küzdeni, amelyek sok esetben halálos kimenetelűek is lehetnek. Ilyenek a tumoros megbetegedések is, ám amennyiben időben felfedezzük a kórt, úgy jó esély lehet a túlélésre.

Egyebek mellett, az adó 1 adományozásával nyújthat óriási segítséget, mert ha úgy nyilatkozik, hogy ezt az adórészt a Daganatos.hu Alapítvány rendelkezésére bocsájtja, akkor több száz daganatos gyermeken segíthet, hiszen ezen szervezet által összegyűjtött adományok jelentős része ebből a forrásból származik.

Az Ön adó 1 hozzájárulása több fázisban is kamatozódik, a rák elleni küzdelemben. Többek között, a kórházak korszerű gépekkel való ellátását, a különféle kutatások finanszírozását, a beteg gyermekeknek és családjaiknak a közvetlen anyagi támogatását, vagy éppen a rákra felhívó kampányok megszervezését is magába foglalhatja a nagylelkű adománya. Ez a betegség nem válogat, mindenki egyformán, akármikor az áldozatává válhat. Ne várjon, tegyen ellene! Ehhez kezdő lépésnek nagyon megfelel az adó 1 százalékának a felajánlása.