Áldásos hatású a propoliszos krém

Propoliszos krém

Arisztotelész a „fák könnyének” nevezte a propoliszt, ami általános jó hatással van mindenegyes szervünkre, sejtjeinkre egyaránt. Az aloe vera gyógynövény is csodaszer számba megy, a kiváló tulajdonságainak köszönhetően.

Képzelje el ennek a kettőnek az együttes hatását! Az aloewebshop.hu webáruházban pedig kapható a propoliszos krém, ami mindkettő hatását magában foglalja. Ez a készítmény öregedésgátló, regeneráló, tisztító hatású, külsőleg használható a nehezen gyógyuló sebek, pattanások, nyálkahártya és bőrgyulladások kezelésére, vágásokra, horzsolásokra, ízületi fájdalmakra. De nem kell zúzódást vagy sebeket beszereznünk ahhoz, hogy elővegyük a propoliszos krémet, mert erősen igénybevett, száraz bőr ápolására is alkalmas. Például 10-20 perc masszázs ezzel a keverékkel újra felpuhítja az elszarusodott bőrt a könyökön, valamint a lábon. Ugyanakkor a propoliszos krém elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és számtalan gombafajtát egyaránt. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, nagyon sok házi patika nélkülözhetetlen darabja.

A benne található aloe vera meg propolisz kiegészítik és fokozzák egymás jótékony hatásait. Szerezze be Ön is ezt a csodálatos terméket, mert szüksége van rá, hiszen a bőrét gondosan ápolnia kell. Kedvező áron vásárolhatja meg a webáruházból anélkül, hogy egy tapodtat is menne utána, hiszen a házhozszállítás biztosított a rendelés során. Soha nem lehet tudni, hogy éppen mikor lesz égetően nagy szükség a propoliszos krémre, tehát jó, ha idejében megveszi és elhelyezi az otthoni gyógyszeres dobozban.