Árut exportál az EUban? És hogyan oldja meg a szállítást?

Áru exportálása a DLT segítségével
Áru exportálása a DLT segítségével

Napjainkban a nemzetközi kereskedelem növekvő tendenciát mutat, tehát egyre többször fordul elő, hogy a hazánkban előállított árukat külföldre kellene szállítani. Ennek a megoldása érdekében, több lehetőség is létezik, tehát Ön felkérheti a DLT vállalatát az ügylet teljesítésére.

A futárszolgálat éjjel-nappal dolgozik, tehát az sem jelent problémát, ha valakinek éjjel lenne szüksége a kézbesítésre. Az sem jelent problémát, ha valaki az adott árut a külföldön élő rokonainak szeretné elküldeni, mert a DLT ezt a feladatot is vállalni tudja.

Szinte mindenre van lehetőségük a megrendelőknek, ezért bátran mondja el az egyedi igényeit is a vállalatnak! Ha megtörtént az áru feladása, akkor egyébként a DLT online felületén GPS segítségével nyomon követheti, hogy éppen hol tart a feladott küldemény.

További előnyt jelent, hogy a vállalat nem kér kiszállási díjat, tehát ezzel mérséklődik a szolgáltatás igénybe vételének a költsége. Ha egyébként kíváncsi az áruszállítással kapcsolatos árakra, akkor azt ajánljuk, hogy nézze meg a táblázatot a DLT honlapján!