Az alkoholos filc tökéletesen fog

Alkoholos filc

Az írószerek terén nagy változások következtek be az utóbbi évtizedekben. Bár az alkoholos filc már nem számít újdonságnak, a nagy gyártók igyekeznek ezt az eszközt is tökéletesíteni. Szuper találmány, mert könnyen használható, jól fog, nagyon tartós.

Ez utóbbi bizonyos esetekben azonban lehet hátrány is. Lássuk akkor, hogy a markerként is ismert írószernek hol van a legjobb felhasználási területe! Mivel minden felületre ír, nagyon népszerű ipari vagy irodai jelölő. Ez a tulajdonság nagyszerű ezeken a területeken, azonban máshol nem feltétlenül. Minden szülő tudja, hogy a kisgyermekek nem ismernek határt, ha a firkálásról van szó. Komoly fejfájást okozhat egy-egy alkoholos filccel készült remekmű a falon, a szőnyegen, a bútoron stb.

Bár a szülő mindig büszke a gyermek kreációira, nem biztos, hogy mindig szeretné valamelyiket viszontlátni, mondjuk, a falon. Mivel eltávolítása egyáltalán nem vagy csak mérsékelt sikerrel lehetséges, tanácsos a markert nem kisgyermekek kezébe adni. Minden más esetben viszont tökéletes írószer.