Az elektromos vízmelegítő tökéletes a nyaralóba

Elektromos vízmelegítő

Egyesek idegenkednek a kazánoktól és attól, hogy ők kezeljék a benne lévő tüzet ahhoz, hogy az meleg vizet állítson elő. Az elektromos vízmelegítő egy remek alternatív megoldás lehet, ha meg szeretné oldani a meleg víz ellátást. Azonban el kell gondolkodnia azon, hogy emellé hogyan fogja majd megoldani a ház fűtését. Ha egy olyan hétvégi házról van szó, amelyet csak bizonyos időszakokban használnak, akkor több egyszerűen használható megoldás is adódik.

A választott fűtési rendszer mellé pedig jó kiegészítő az elektromos vízmelegítő. Ezt csak akkor kell beüzemelnie, amikor éppen a házban tartózkodik, nem kell azért aggódnia, hogy folyamatosan működik és forralja a vizet.

Ugyanis az átfolyás során fűti fel a vizet és nem forrón tárolja. Ez biztonságilag nagyon előnyös, azonban több hátulütője is van az elektromos vízmelegítő használatának. Például, a hosszú spirál csőrendszer miatt nagyobb eséllyel vízkövesedik, mint a tartályos. Azonban egy nyaralóba tökéletes választás, hiszen ott csak ritkán használják majd.