Az Ice Watch óra nem mindennapi stílusa

Ice Watch óra

Sokaknak a karórákról csak a klasszikus, régi modellek jutnak az eszükbe, pedig ma igencsak széles választék kapható a piacon. Elegáns, ékszerként is bátran viselhető időmérők, valamint igazán modern, már-már futurisztikus verziók is megvásárolhatóak, mint például az Ice Watch óra megannyi változata.

Ez utóbbi nevet nagyon egyedi ketyegők viselik, így aki valami különlegesre, nem mindennapira, illetve feltűnőre vágyik, az nem fog csalódni ezekben. Élénk színek, meghökkentő formák és egészen meglepő megoldások jellemzik az Ice Watch óra minden példányát, tehát biztosan nem maradnak figyelmen kívül.

Minden tekintetet magukra vonzzanak, ezért aki egy Ice Watch óra birtokában lép ki az ajtón, az fel kell készüljön a kíváncsi pillantásokra, sőt, az elismerő, dicsérő szavakra is. Ugyanis, ha felcsatol egy ilyen órát a csuklójára, akkor az már önmagában jó stílusérzékről tesz tanúbizonyságot, így már csak a megfelelő öltözéket kell megtalálni hozzá. Tény, hogy az Ice Watch óra viselése magabiztosságot feltételez, azonban ad is egy jókora pluszt a határozott megjelenéshez.