Az iPhone 6 üvegfólia otthon is cserélhető

iPhone 6 üvegfólia

Az okostelefonok a mai világban alapvető használati cikkek, így azok is ki vannak téve a környezet mindenféle hatásának és a véletlen baleseteknek is. Sokaknak már a vásárláskor természetes, hogy rákerül az iPhone 6 üvegfólia a kijelzőre. Ennek ellenére sokan idegenkednek még mindig attól, hogy bármivel is borítsák a telefonjukat.

Ők szeretnek gyönyörködni az iPhone gyönyörűen kialakított külsejében. Ez mindaddig rendben is van, amíg először le nem ejtik azt. Egy berepedt kijelző eléggé belerondíthat ebbe a csodás látványba és előbb-utóbb cserélni kell majd azt, hiszen a repedés tovább terjedhet vagy akár a használatot is megnehezítheti.

Ekkor már biztosan eszükbe jut, hogy az iPhone 6 üvegfólia nem is akkora butaság. Ez egy plusz, erős réteget képez az érintőképernyő felületén, vagy akár a telefon teljes előlapján. A teljesen fedő üvegfóliát szokták ajánlani az ilyen nagy kijelzőkre, hiszen szinte ez a legérzékenyebb része a telefonnak, annak ellenére, hogy a gyártás során nagyon ellenálló anyagokkal dolgoznak. Figyeljen oda vásárláskor, hogy az iPhone 6 üvegfólia nem lesz jó ha egy másik telefonmodell tulajdonosa!

Az iPhone 5S üvegfólia kisebb kijelzőre való. Arányaiban és kialakításában is más ez a modell, mint a 6-os. Annak ellenére, hogy kisebb, még ugyanannyira ajánlott a teljes előlapot befedő fólia használata. Miért? Mert amikor leesik a telefon általában nem lapjára szokott esni. Ekkor azonban az erőhatás a telefon sarkát éri, ami hálós töréshez vezet. Az iPhone 5S üvegfólia képes elnyelni ennek az erőnek a nagy részét és legtöbbször csak az törik be.

Sokkal könnyebb egy fóliát lecserélni, mint a kijelző eredeti üveglapját. Ezt otthon Ön is el tudja végezni, nem kell feltétlenül telefonos szaküzletbe vinnie a készüléket. Ha olyan csomagot vásárol, amelyben több iPhone 5S üvegfólia van, akkor könnyedén eltávolíthatja a régit és feltehet egy újat. Így olyan lesz, mintha meg sem történt volna a baleset. Hát, nem remek találmány ez? Ráadásul az ára is töredéke a kijelző csere díjának!