Az új ember, mint érdekfeszítő olvasmány

Az új ember

Sokan tartják érdekfeszítőnek a különböző űrlényekről szóló történeteket. Manapság az online világ által rengeteg újdonságot tudhatunk meg más bolygókról, azonban az egyéb életformákat még mindig titok övezi. Az új ember című könyv rengeteg esettanulmányra mutat rá, ahol úgy gondolják, hogy márpedig létrejött a kapcsolat az ember és az idegen civilizáció között.

Mivel a világegyetem hatalmas, nem szabad teljesen elvetni a földönkívüliek létezésének a gondolatát, hiszen ezt senki sem tudhatja biztosra. Az tény, hogy Az új ember című olvasmányból rengeteg érdekességet tudhat meg. A szerző saját tapasztalatokat szerzett olyan illetőktől, akik váltig állítják és be is bizonyítják, hogy már létrejött a kapcsolat.

Ami igen meglepő lehet, az a rengeteg gyermekrajza és elmesélés, amiket felhasznál a könyvében. Az új ember olvasmány lényege, hogy az ember hamarosan, lassan de biztosan újjá fog születni. Ez akár egy új tudománynak is nevezhető, aminek az alapja az egységes energia, amit az anyag és a tudat hoz létre közösen.