A babzsák töltet kiváló tulajdonságai

Babzsák töltet

Ez a készítmény habosított polisztirol gyöngy, aminek legjobb, legfontosabb tulajdonsága, hogy antiallergén, víztaszító, illetve extra könnyű. 3-4 milliméteres szemecskékből áll a babzsák töltet, ezek egymáson mozogva biztosítják azt, hogy a fotel felvegye a benne ülő személy testformáját, ezáltal a legkényelmesebb legyen.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a használat során a töltet valamennyit elveszít az adott térfogatából. Nem törnek, morzsolódnak össze, csupán kicsit összemennek. Ebből adódóan, némi hiány jön létre, de emiatt nem kell izgulni, mivel nagyon könnyen pótolható.

Az utántöltésnél csak ki kell cipzárolni a terméket és feltölteni. Érdemes a kisgyerekektől távol tartani a szobában terjedő gyöngyöktől, a töltés idején. A babzsák töltet nem nejlonzsákban van tartva és nem is abban kerül kiszállításra, hanem jutavászonban. Ennek köszönhetően nem keletkezhet felesleges műanyaghulladék. Mivel ilyen anyagban tárolják, a termék szellőzni is tud, így a rá jellemző műanyag illat gyorsan elszáll.