A BGS horpadásjavító készlet hasznos kellék

BGS horpadásjavító készlet

A téli jeges utakon gyakrabban fordulnak elő kisebb-nagyobb koccanások, árokba csúszások. Ezek a balesetek általában szerencsés kimenetelűek és a karosszéria behorpadásán kívül, más anyagi kár, sem személyi sérülés nem történik. Ezek pedig könnyen orvosolhatóak a BGS horpadásjavító készlet segítségével. Ilyen szerszámokra minden autószerelő műhelyben szükség van, hiszen a horpadás igen gyakori jelenség.

Bár ez semmilyen formában nem hátráltatja a jármű működését, mégis érdemes eltűntetni ezeket a szépséghibákat. Kisebb horpadásokat nemcsak a koccanások okozhatnak. A jégeső, egy leszakadó ág, felpattanó kavics is okozhat ilyen sérüléseket.

A parkolóban is rányithatja egy figyelmetlen autós az ajtót a személygépkocsinkra és az is horpadást eredményez. A BGS horpadásjavító készlet használatával, a kisebb sérülések pillanatok alatt eltűntethetőek, hogy azoknak nyoma sem maradjon. A nagyobb horpadások már több időt igényelnek és az sem garancia, hogy nem marad látható nyoma a sérülésnek a karosszérián.