Divatos pulzusmérő karóra, mint személyi edző

Sportos pulzusmérő karóra
Sportos pulzusmérő karóra

A kardio edzések során fontos, hogy figyeljünk a pulzusunk változására is. Nem szabad túlterhelni a szervezetünket, hiszen azzal csak ronthatunk a helyzeten. A sportos kinézetű pulzusmérő karóra használatával ezt egyszerűen megtehetjük.

A kardio edzések során, az állóképesség fejlesztése és a keringés erősítése a fő cél. Nem kell túlbonyolítani az edzéseket különféle feladatok végzésével. A pulzusmérő karóra kiváló személyi edzőként használható.

Állandó jelleggel figyelhetjük a pulzusunk alakulását, amiből következtethetünk testünk terhelhetőségére és pillanatnyi állapotára. A nagy, kivilágított kijelzőről könnyen le lehet olvasni az adatokat. A modernebb órák már nemcsak a pulzusszámot jelenítik meg, hanem az elégetett kalóriák számát is.

A legtöbb pulzusmérő karóra multifunkcionális eszköznek tekinthető, hiszen hagyományos karóraként is használható, valamint stopper funkcióval is rendelkezik, ami szintén jól jön az edzések során. Sportos és divatos viselet is, amit büszkén hordhatunk a mindennapok során is.