Érdemes tájékozódni CSOK igénylése előtt

CSOK, Családi Otthonteremtési Kedvezmény

Bizonyára néha Önnek is fejfájást okoz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény igényléséhez szükséges procedúra átláthatósága. A különböző adminisztratív megfogalmazások ugyanis nem feltétlenül az egyszerű magánszemélyek számára íródtak.

Ezért is fontos, hogy a CSOK kérelmezése előtt megfelelően tudjon tájékozódni a megszabott kritériumokkal kapcsolatban, illetve egyszerűen és közérthetően jusson hozzá az ehhez szükséges információkhoz. A Jelzalog.com többek közt ezen célokat szolgálva hozta létre az átlagemberek számára is könnyen érthető, illetve átlátható tájékoztatóját a www.jelzalog.com/csok oldalon.

Az itt található információk részleteiben tárgyalják a CSOK igényléséhez szükséges kritériumokat, pontos leírást adnak az igénylés lépéseiről, nem utolsósorban a legutóbbi törvénykezésekből fakadó változások előnyeit is ecsetelik. Ráadásul, ha a tájékoztatók elolvasása után Önben még mindig akadnak megválaszolatlan kérdések a CSOK részleteit illetően, akkor a Jelzalog.com szakértő kollégái akár telefonos tanácsadás formájában is készséggel állnak a rendelkezésére.