Extra erőnlétet nyújt a guarana por

Guarana por
Guarana por

Gyakran érezzük magunkat álmosnak és fáradtnak, pedig eleget szoktunk aludni? Akkor érdemes lehet valami olyan termék után nézni, amelyik fokozza kicsit a szellemi és fizikai állóképességünket. Általában a legtöbben a kávét alkalmazzák ilyen esetekben, de ez nem mindig elegendő. Van azonban egy jelentős koffeintartalommal bíró készítmény, a guarana por, amelyik fokozni tudja az éberségünket a megszokott időszaknál.

Ez, a főként Brazília területén őshonos növény igazán hasznos lehet, amennyiben az erőnlétünket és szellemi teljesítőképességünket akarjuk magasabbra tornázni. Azonban figyelni kell az adagolására, valamint csakis a megfelelő időszakban (korai órákban) kerüljön fogyasztásra a guarana por, különben éjszaka nem sokat fogunk aludni.

A bevitelét követően, akár 6-8 órán keresztül is képes kifejteni a hatását, így garantáltan hosszan frissen tart bennünket. Az ősi népek is jól ismerték a guarana por jótékony hatásait és rendszeresen alkalmazták. Másnaposság és hasmenés ellen is kiválóan hat.