Fajátékok: a természet ajándékai

Fajátékok
Fajátékok

Kevesen tudják, hogy a műanyagból készített tárgyak, használati eszközök, valamint játékok mérgezőek az emberi szervezetre. Olyankor, amikor egy termék, például egy fajáték megvásárlásakor a természetesség mellett döntünk, tudnunk kell, hogy az egészségesebb élet mellett tesszük le a voksunkat.

Hiszen napjainkban már szinte mindent műanyagból készítenek, még azokat a dolgokat is, amelyekről nem is mondanánk meg, hogy nem természetes anyagokból készültek. A laminált padló, a pvc nyílászáró, a teflonnal vegyített fali festék, mind- mind káros a szervezetünkre,

hiszen a kőolajból előállított műanyag folyamatosan káros anyagokat sugároz a szervezetünkre. Éppen ezért szülőként, vásárláskor gondoljunk gyermekünk jövőjére és egészségére, hiszen a fajáték nemcsak szebb és hangulatosabb, de egészségesebb is, mint a vegyszerekből készített társai.

A fajáték segítségével hozzájárulunk ahhoz, hogy csemeténk értékelje mindazt a szépet és jót, amit a környezettől kapunk, amit a természetből nyerhetünk, amit egy kis kézügyességgel akár mi magunk is elkészíthetünk.