Fog implantátum gyorsan, fájdalommentesen

Fog implantátum

A fogorvosi beavatkozásoktól a mai napig rengetegen tartanak, pedig már olyan modern eszközök és technológiák állnak a szakik rendelkezésére, hogy mindenféle kellemetlenségek nélkül meg tudnak oldani bármilyen problémát. Még a fog implantátum beépítése sem jár fájdalommal, pedig ez elég komplex eljárás, amivel egy vagy akár több foghiány is észrevétlenül orvosolható.

Sőt, néhány fog implantátum segítségével, akár egész fogsor is készíthető, amit ki sem kell venni és még természetes hatást is kelt. Tehát nem szabad halogatni a pótlást, ha egy fog kiesik vagy ki kell húzni, attól félve, hogy óriási kínokat kell majd átélni, mert a fog implantátum fájdalommentesen és igen rövid időn belül elkészíthető.

Például a dentalcenterkelemen.hu munkatársai 72 óra alatt vállalják a teljes fogsor megalkotását, minimum 8 fog implantátum beépítésével és fix híddal. Ebben az esetben az ár tartalmazza a konzultációt, a tervezést, szükség esetén a húzást, 2 panorámaröntgent és még 3 Bemer kezelést is, amit a gyógyulás elősegítésére alkalmaznak.