Folyamatosan dolgozik az iRobot robotporszívó

Helyettünk takarít az iRobot robotporszívó
Helyettünk takarít az iRobot robotporszívó

Tisztaság és rend, ez az, amit a legtöbb ember szeret az otthonában látni. Van ennek egy lelki oldala is, ugyanis ha a környezetünkbe minden a helyére kerül, akkor ez hatni fog a belső világunkra is valamilyen szinten. Léteznek olyan lehetőségek, akár egy iRobot robotporszívó, aminek a használatával kicsit megkönnyíthetjük a feladatunkat. Ez a szerkezet képes arra, hogy a különböző padlófelületeket, amilyen a kerámia, szőnyeg, linóleum és parketta alaposan megtisztogassa, és felszívjon róla mindenféle szennyeződést.

Tudjuk jól, hogy a hajszálakat vagy szőröket a padlószőnyegbe nagyon könnyen bele lehet taposni, és onnan csak nehézkes munkával távolítható el. Az iRobot robotporszívó különlegesen kialakított keféinek köszönhetően nagyon egyszerűen elvégzi a munkálatokat, és mivel amúgy is arra jár, nem szükséges lehajolnia, amint azt nekünk meg kellene tegyük, hogy elvégezzük a munkát. Akusztikus szenzorjainak hála az iRobot robotporszívó figyelmét szinte semmilyen apró porszem sem kerüli el.

Képes arra, hogy érzékelje, melyek a jobban érintett területek, és ezeken akár többször is áthalad, hogy biztosan alapos munkát végezzen. A gyártók gondot fordítottak arra, hogy az iRobot robotporszívó külső felülete eléggé puha legyen, mert itt képes érintkezni a különböző bútorokkal, amelyeknek a sarkait és lábait körbe kell takarítsa. A technológiai fejlesztéseknek hála másodpercenként legalább hatvan döntést képez hozni annak érdekében, hogy olyan munkát végezzen, amilyet elvárunk tőle. Alig néznénk ki belőle, de az iRobot robotporszívó negyvenféle takarítási algoritmust rejt magában, és sok érzékelővel térképezi fel folyamatosan a körülötte lévő teret.

Sokan vannak, akik szeretnének egy ilyen készülék tulajdonosai lenni, de ezt addig még nem is tudják, ameddig ki nem próbálták. Az interneten számos hasznos videó és leírás található a működéséről, ami nagyon könnyen meghozhatja a kedvünket, hogy egy iRobot robotporszívó tulajdonosai legyünk a későbbiekben. Ha azt akarjuk, hogy a szőnyeg folyamatosan meg legyen takarítva, akkor nincs mire várnunk, hanem rendeljük meg a készüléket.