A forgótáras gáz riasztó pisztoly az eredeti pontos mása

Igazinak tűnő riasztófegyver

A klasszikus lőfegyverek mind a mai napig nagyon népszerűek, bármelyik típusról is legyen szó. A forgótáras gáz riasztó pisztoly láttán, minden agresszív, támadó egyén kétszer meg fogja gondolni, hogy érdemes-e velünk ujjat húznia.

Mivel pontosan úgy néz ki, mint az eredeti, ezért hirtelen megpillantva laikus szemmel nem lehet megmondani, hogy amit a kezünkben tartunk az eredeti vagy egy forgótáras gáz riasztó pisztoly. Nyilván az előző birtoklásához fegyvertartási engedély szükséges, amit szerencsére nem osztogatnak csak úgy az utcán, viszont a forgótáras gáz riasztó pisztoly bárkinek elérhető a katonadolog.hu webáruházban. Természetesen ez nem alkalmas az élet kioltására, viszont tökéletesen meg tudjuk védeni magunkat.

Elég elsütni a ravaszt és a belőle kilövellő gázfelhő kellemetlen perceket fog szerezni annak, aki ellen használjuk. Önkényes célokra nem szabad használni a forgótáras gáz riasztó pisztoly egyik típusát sem, mert az büntető eljárást von maga után. Viszont, ha önvédelemről van szó, az már teljesen jogos cselekedet. Akár nyilvános helyen, akár az otthonunkban sajnos megeshet, hogy jól fog jönni a használata. Bár az ideális az lenne, hogyha sohasem kéne elsütni.

Gyakran gondoljuk azt, hogy velünk nem történhet semmi gond, nem lehetünk bűncselekmény áldozatai, olyan csak a híradóban és a filmekben van, azonban amikor váratlanul szembesülünk egy ilyen dologgal, akkor legyünk rá felkészülve! A forgótáras gáz riasztó pisztoly akkor is jó szolgálatot fog tenni, hogyha a támadóink többen vannak és erős testalkatúak. A gáz irritálja a szemet, a nyálkahártyát, megnehezítve ezzel a légzést, a látást, égő érzést vált ki a bőr felületével érintkezve.