Hatékony készülék a TR 610 munkaidő terminál

TR 610 munkaidő terminál
TR 610 munkaidő terminál

A hatékonyság mindig kifejezetten fontos tényező. Pontosan ezért a cégek úgy döntöttek, hogy olyan készülékeket vezetnek be, amelyek megfelelően rögzíti azt, hogy egy munkás pontosan mennyi időt dolgozik. A TR 610 munkaidő terminál például remekül megfelel erre a fontos feladatra. Csupán annyi a dolga a vállalkozásnak, hogy beszerzi a készülékeket, és egy ideális helyre felszereli.

A dolgozóknak még csak ki sem kell venniük az azonosító kártyájukat a tárcájukból, mert elég csak felvillantani, és máris regisztrálásra kerülnek. A TR 610 munkaidő terminál nagy segítséget nyújt a nyomon követésben. A kezelése viszonylag egyszerű, és csak kevés betanítási időt vesz idénybe.

Memóriakijelzővel rendelkezik, valamint mutatja az aktuális időt és dátumot. 4 funkciós billentyűvel van ellátva, és ezekkel lehet navigálni a menü különböző pontjai között. A kezelője pillanatok alatt szinkronizálhatja egy internetes időszerverrel, így folyamatos a pontos jelzés. A TR 610 munkaidő terminál megéri a belefektetett pénzt.