Irodaköltöztetés rövid idő alatt

Költöztetés éjjel-nappal
Költöztetés éjjel-nappal

Az üzleti élet ütemére nincs is találóbb mondás, mint „az idő pénz”. Ezt mi is nagyon jól tudjuk, ezért ajánljuk szolgáltatásainkat non-stop.

Éjjel-nappal dolgozunk, így ha szállítanivalója akad, akkor a tőlünk telhető legrövidebb idő alatt megoldjuk Ön helyett. Egy iroda költöztetésekor minden perc számít, hiszen amint megáll a munka és amíg ismét elindul az új helyen, csak ketyeg az óra és úszik el a pénz. Ezért elég gyakori, hogy az utolsó percig is dolgoznak abban az irodában, amelyiket ki kell pakolni.

Ne aggódjon, találkoztunk már ilyennel! Amikor hatékonyan és gyorsan szeretné elszállíttatni az irodai felszereléseit egyik helyről a másikra, akkor egyeztessen előre velünk! Kiszállunk a helyszínre és szemrevételezzük a szállításra váró bútorokat. Így fel lehet mérni, hogy körülbelül milyen stratégiával lehet a leggyorsabban összecsomagolni, bepakolni és elfuvarozni azt a célállomásra. Mi is arra törekszünk, hogy az egész procedúra zökkenőmentesen és gyorsan folyjék, ezért éjjel-nappal dolgozunk.