A kerámia bevonatos tepsi remek találmány

Kerámia bevonatos tepsi

A nagymama vagy édesanya készítette sütemények bódító illatára mindenki emlékezik. Ezt az élményt mi magunk is felidézhetjük a kerámia bevonatos tepsi, no meg egy jól bevált recept segítségével. Persze anyáink nem rendelkeztek olyan profi edényekkel, mint amilyeneket manapság lehet kapni, de az ügyesség és tapasztalat révén nem égett oda az étel, a sütemény pedig omlós lett.

Hála az edények és a sütők terén végbement újításoknak, ma már nem kell olyan praktikákhoz folyamodni, mint hajdanán a háziasszonyoknak. A kerámia bevonatos tepsi számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Az egyik éppen az egészségünket védi, hiszen az ásványi anyagokból készült bevonat teljes mértékben teflonmentes, a gyártása során nem használnak oktánsavat, szilikont sem tartalmaz.

A kerámia bevonatos tepsi annyira sima, hogy az ételek nem tapadnak rá, ráadásul csak minimális mennyiségű zsiradékot kell használni. A kerámia kiváló hőszigetelő, így az étel fedő alatt rövidebb idő alatt elkészül. Ugye mennyire praktikus? Vásárolja meg az edenyshop.hu webáruházból!