Különleges lakodalom, különleges nászajándék

Különleges nászajándék
Különleges nászajándék

Eljött a várva-várt nap, a fiatal szerelmespár arcáról nem lehet leszedni az örömmosolyt. Végre házasok, a sok hónapos előkészületek egy felejthetetlen esemény keretén belül egyesültek. Habár a különleges nászajándék csak most kerül terítékre, velük már madarat lehet fogatni. Minden a lehető legjobban sikerült.

Az egész rendezvény döccenőmentesen, teljes méltóságban, mint egy svájci óra, úgy üzemelt. A család, a barátok, az egész vendégsereg teljesen felszabadulva szórakozik, táncolnak önfeledten.

Megérdemlik, hiszen sok álmatlan éjszaka van mögöttük, rengeteg izgalommal készült mindenki erre a felemelő eseményre. Különleges lakodalom, különleges nászajándék. A fiatalok nagyon helyesen választottak, amikor kívánságlistát írtak, amit egy honlapon ismertettek, elkerülve a násznép bevált szokását, hogy mindenki háztartási gépet hoz ajándékba. Így mindenki pontosan tudta mi a fiatal pár óhaja, onnan mindenki azt választott, amit jónak ítélt. A fiatalok legnagyobb ajándéka a szerelem, számukra minden együtt töltött pillanat igazi különleges nászajándék.