Külső és belső hajápolás

A hajnak fontos az ápolás
A hajnak fontos az ápolás

Biztosan mindenki látott már olyan embert, és itt elsősorban hölgyekről van szó, akinek kiszáradt, töredezett haja bizony nem volt szép látvány. A hajfestékek nem tesznek jót a hajnak, különösen akkor, amikor már az ősz szálak is megjelennek.

Ezért a hajápolás egy bizonyos kor után már elengedhetetlen. Első körben külsőleg szoktuk hajunkat gondozni, de nem árt belsőleg is gondját viselni. Aki körbenéz webáruházunkban, láthatja, hogy mindkét fajta hajápolás képviselteti magát.

Belsőleg vitaminokat és néhány ásványt ajánlunk, külsőleg pedig többféle készítményt. Mivel a hajunk egy méregtelenítő szervünk, ezért ha itt gondok vannak, akkor nem árt odafigyelni a táplálkozásunkra, és természetesen a sokat emlegetett stressz is egy komoly hajkárosító faktor.

Tehát a hajápolás többlépcsős. De ha erre odafigyelünk, akkor nem csak a hajunk lesz szebb és egészségesebb, hanem általános egészségi állapotunk és kedélyállapotunk is javulni fog. A hajunkra nem tekinthetünk, mint egy különálló szervre, ez is testi lelki egységünk egyik része.