LOFFICE Coworking – Tárgyaló bérlés és egyéb szolgáltatások

LOFFICE Coworking - Tárgyaló bérlés
LOFFICE Coworking – Tárgyaló bérlés

A coworking nem egy új keletű dolog, külföldön már évek óta alkalmazzák, de nálunk csak pár éve jelent meg. Magyarra lefordítva közös munkatérnek nevezhetnénk, aminek az a lényege, hogy egy nagy, nyitott helyiségben lehet irodarészt bérelni, így egy helyen több cég, vállalkozás, egyéni vállalkozó dolgozhat egyszerre, akik akár közös projektbe is foghatnak.

Magyarországon a LOFFICE honosította meg ezt a munkaformát, ahol iroda, tárgyaló bérlésre is van lehetőség. A LOFFICE Coworking -Tárgyaló bérlés szolgáltatás az itt dolgozók számára is igénybe vehető, de teljesen külsős személy is bérelhet tárgyalót, ha neki nincs megfelelő vagy nincs szüksége állandó jelleggel egy ilyen teremre.

A LOFFICE Coworking -Tárgyaló bérlés igénylése esetén, egy teljesen felszerelt termet szolgáltatnak számunkra, amelyek kreatív kialakítása és modern megjelenése garantáltan elnyeri az ügyfelek tetszését is. Attól függően, hogy hány személy fog részt venni az eseményen, két méretű tárgyaló közül is választhat. A Cube/Moby 25 négyzetméteres helyiség és 2-12 fő befogadására képes.

A Double Moby tárgyaló területe 50 négyzetméter, bérlése 13-20 fő esetén ajánlott. A bérlési díjakról a lofficecoworking.com honlapon tájékozódhat. A LOFFICE Coworking – Tárgyaló bérlés szolgáltatás üzleti tárgyalások, szemináriumok, fogadások, coaching, együttes munkavégzés, interjú, egyéb üzleti és magánjellegű tárgyalások ideális helyszínét kínálja.

A helyszínen kívül az ár minden esetben tartalmazza a flipchartot, projektort, vetítővásznat, szélessávú internetet, nyomtatót, fénymásolót, szkennert, faxot, kávét és teát. Ha felkeltette figyelmét ez a rendkívüli lehetőség és további részletekre is kíváncsi, akkor látogasson el a lofficecoworking.com weboldalra!

Tekintse meg az árakat, az irodákról, tárgyalókról készített képeket és győződjön meg róla a saját szemmel, hogy ez az a szolgáltatás, amire szüksége van! Ha pontosan szeretné tudni, hogy milyen költségekkel járhat az, amit Ön megálmodott, akkor kérhet személyre szabott árajánlatot is. Jöjjön el a lofficecoworking.com oldalra és ismerje meg a LOFFICE kínálatát!