A méltán népszerű piros gél lakk

Piros gél lakk

A nőknek rengeteg fegyverük van a csábítás érdekében. Mivel nagyon kevés férfi képes kivonni magát a piros gél lakk varázsa alól, ezért érdemes rászánni az időt a felvitelére.

Ha sürget az idő, akkor nem muszáj feltétlenül alapozót és fedőlakkot használni. Mivel nem köt meg a szabad levegőn, ezért UV vagy LED lámpára lesz hozzá szükség. Díszítés is rakható rá, mert így még feltűnőbb lesz a végeredmény. A piros gél lakk nagyon jól mutat az apró strasszokkal és a csillámporral.

Elegendő belőle csupán egy vékony réteg. Az üvegcse 7 milliméteres, de a tartalma sokáig elég. Jól tapad, ezért nem kell félni attól sem, hogy lepattogzik. A remek minőségű, piros gél lakk jól mutat a szexis és az elegáns ruhákkal egyaránt. Azonnal magára irányítja a figyelmet, mivel igen feltűnő árnyalatban pompázik.

A csillogása is remekül néz ki. Nem kerül sokba, ezért még a randi előtt érdemes leadni a megrendelést a gellakk.com weboldalon. Vásárolhatóak hozzá másféle kiegészítők is az internetről, az eredmény tökéletesítése érdekében.