Mire figyeljünk a kényelmes ülőgarnitúra vásárlásakor?

Kényelmes ülőgarnitúra

A családi, baráti nagy beszélgetéseknek kiváló helyszíne egy valóban komfortos ülőgarnitúra. Ezért érdemes a kitűnő színvonalú darabot megvásárolni, a kényelmes ülőgarnitúra ugyanis nem hiányozhat egyetlen család nappalijából sem.

Mielőtt elindulnánk ülőgarnitúrát venni, néhány dolgot feltétlenül át kell gondolnunk! Először is a bútorzat helyét a lakásban, hogy pontosan mire fogjuk használni, a formáját, a méretét és persze a hazaszállítását. Az elsőnél vegyük figyelembe a nyílászárók elhelyezkedését, különös tekintettel az ablak magasságára, nehogy akadályozzuk annak kinyitását. Lehet használni csak ülésre, esetleg vendégágyként vagy mindennapos alvásra. Ezután mérjük meg a kényelmes ülőgarnitúrának rendelkezésre álló helyet a helyiségben!

Arra is oda kell figyelni, hogy milyen módon tudjuk bevinni a házba, mert vannak szűk ajtók, csigalépcsők, keskeny folyosók, amelyek megnehezíthetik vagy meg is akadályozhatják a kényelmes ülőgarnitúra beszállítását. Tehát, alaposan fontoljon meg mindent, mielőtt bármelyik mellett dönt!