Műköröm képzés diplomás szakoktatókkal

Műköröm képzés

A kézápolás a szépségipar egyik rendkívül fontos részét képezi. Legyen szó klasszikus manikűrről vagy műkörömről, nagyon sokan igénylik ezt a szolgáltatást manapság. Felismerték ezt a tehetséges és ügyes kezű emberek is, ezért a műköröm képzés óráin igen sokan vannak jelen.

Amennyiben érdekel egy kézápoló és műkörömépítő OKJ képzés, akkor most a legjobb helyen jársz! A studioflash.hu weboldalán mindent megtudhatsz erről a képzésről, valamint be is iratkozhatsz. Ha most elkezded, akkor pár hónapon belül már büszkén tarthatod a kezedben az államilag elismert, keményfedeles műkörmös bizonyítványodat.

A műköröm képzés ideje alatt diplomás szakoktatók fognak felkészíteni a vizsgára és a tulajdonképpeni műkörmös életre. A tanfolyamokon maximum 20 fős a létszám, ezért itt senki nem lesz csupán egy arctalan diák, hanem a StudioFlash család tagja. Hétköznapi, hétvégi, délelőtti és délutáni képzések egyaránt vannak, tehát minden élethelyzetre van megoldás. Családias légkörben tanulhatsz a műköröm képzés alatt.