Óriási épületek gyorsan, a szendvicspanel révén

Szendvicspanel alkalmazása
Szendvicspanel alkalmazása

Csak ámul-bámul, amikor szinte pillanatok alatt újabb és újabb gyárak, ipari épületek jelennek meg, amelyek már heteken belül használatra készek, majd azonnal indul is a gyártómunka? Hogyan lehetséges ez? A nagyon praktikus és könnyen szerelhető szendvicspanel segítségével.

A szendvicspanel többrétegű építőelem, amit méretre gyártanak, így a kész oldal és tetőlapokat a helyszínen már csak össze kell illeszteni a megfelelő eszközökkel. Nincs falazás, nincs száradási idő, nem kell vakolással, mázolással foglalkozni, hiszen a falak készen érkeznek meg, a szükséges méretekkel, igény szerinti színekben, így természetes, hogy csodával határos módon, pár nap alatt megépül egy óriási üzem vagy csarnok.

A szendvicspanel azonban használható belső falakhoz is, sőt, nemcsak az iparban alkalmazzák, hanem már sokan a lakóházak esetében is a szendvicspanel mellett döntenek, amivel rengeteg időt és energiát lehet megspórolni. Fontos azonban megjegyezni, hogy különböző tűzállósági és hőszigetelési tulajdonságokkal bíró modellek is léteznek, így a tervezés során érdemes erre külön figyelmet fordítani.