Ortopédia magas szintű ellátással

Ortopédia
Ortopédia

Bizonyára Ön sem örül annak, ha fájdalom lép fel a testében és próbál megoldást találni rá. Lehet, hogy az ortopédia tud segíteni abban az esetben, ha a keze, a lába, a csípője, a gerince, a mellkasa vagy a feje fáj. Amennyiben a gyógyulás mellett döntött, akkor először válassza ki a bmm.hu oldalról, hogy melyik specialistát szeretné felkeresni!

Ezután minél hamarabb hívja fel az ortopédia telefonszámát (70/425 8590) és kérjen időpontot! A szakember arra törekszik majd, hogy pár napon belül fogadni tudja.

Már az első vizsgálat alkalmával is sok információt kaphat a betegsége természetéről és a felépülés mikéntjéről. A tapasztalt orvos biztosan nem téved majd a diagnózis kapcsán. Ha további vizsgálatokra van szükség, akkor az ortopédia nagyon szívesen segít a szervezésben is.

Később, a leletekkel vissza kell jönnie, hogy kiderülhessen, pontosan mi a probléma. A budapesti rendelőben EP-kártyával és készpénzzel is tud fizetni. Ön választhatja ki, hogy a 11. vagy a 13. kerületi intézményt szeretné felkeresni. A betegfogadás hétfőtől péntekig, 8 és 17 óra között van.