Repülőjegy Angliába szinte fillérekért

Repülőjegy Angliába
Repülőjegy Angliába

Pár évtizeddel ezelőtt még a magas jegyárak gátat szabtak a globalizációnak, hiszen nem sokan engedhették meg maguknak, hogy repülővel utazgassanak. Ma már azonban nem kell sok pénzt kifizetnie senkinek a repülőjegy Angliába megvásárlása érdekében, hiszen nagyon olcsón lehet hozzájutni a jegyekhez a fapados légitársaságoknak köszönhetően.

Ha valaki ügyesen foglal, akkor akár kevesebb, mint tízezer forintból is elutazhat, mondjuk, Londonba. (Az árba nem számítottuk bele a járulékos költségeket.)

Amennyiben a fenti információknak köszönhetően Ön is kedvet kapott az utazáshoz, akkor azt tanácsoljuk, hogy elsősorban a Wizzair, a Ryanair és az Easyjet honlapját keresse fel, hiszen itt mindig van repülőjegy Angliába. Az utazás gyakorlatilag bármelyik napszakban megvalósulhat a jól szervezett menetrendnek hála.

Jó hírt jelent az is, hogy manapság már nemcsak Budapestről lehet elindulni a ködös szigetország felé, hiszen a Wizzair Debrecenben is bázist létesített nemrég. Ennek tükrében naponta párszor a cívis városból is elindul egy-egy repülő Nyugat-Európa felé, tehát igény esetén innen is könnyen vehető repülőjegy Angliába.