Seregély riasztó az izgága madarak ellen

Seregély riasztó
Seregély riasztó

A seregély a szőlőterületek és a gyümölcsösök ősrégi ellensége, ami már a nagyszüleink életét is megkeserítette. Nem csoda tehát, hogy napjainkban is sok gazda keresi a megoldást, amivel megszabadulhat a seregélytől. Egy remek seregély riasztó kitűnő lehet abban az esetben, ha ezek az izgága madarak a termést meg akarják dézsmálni.

Nagy szükség van egy ilyen riasztóra, hiszen a nyár közepétől egészen a szüret időszakáig, jelentős mértékben képes a seregély károsítani a gyümölcsösöket, szőlőszemeket. Sokszor a klasszikus módszerek, mint például a madárijesztő vagy a szalagok teljesen hatástalanok, hiszen ezek a madarak hozzászoknak a jelenlétükhöz, viszont hálóval, riasztókkal mégis fel lehet venni a harcot ellenük.

Érdemes felnéznie ide Önnek is, amennyiben meggyűlt a baja a seregéllyel, hiszen mégsem hagyhatja, hogy tönkretegyék a termést, amiért keményen megdolgozott. Látogasson el ebbe a webáruházba, nézze meg, hogy milyen jó áron juthat hozzá a különböző seregély riasztó termékekhez, amelyek nagy segítségére lehetnek!