Sötétben nagy segítség a kilépőfény

Kilépőfény
Kilépőfény

Számos technikával és kiegészítővel lehet újítani a kocsin, és megannyi olyan megoldás is létezik, amit csak kevesen ismernek. Az egyik igen egyszerű, de mégis lényeges kialakítás a kilépőfény, ami este remekül szolgál.

Ennek köszönhetően, amikor éjjel vezet az ember, és meg akar állni valahol, biztonságosan ki tud szállni, ha adott a kilépőfény. A legjobb fajta az, amelyik LED-es, hiszen ez kellő fényerősséget nyújt, huzamosabb ideig bírja a gyűrődést és igen jól is mutat.

Nyilván nincs gond a régebbi modellekkel sem, de akinek például egy újabb Audi, BMW, Volkswagen vagy esetleg Suzuki kocsija van, az jól teszi, ha a LED kilépőfény változatot választja. A beszerelés sem bonyolult, azonban a biztonság kedvéért érdemes ezt a tevékenységet egy olyan szakemberre bízni, aki több alkalommal szerelt már be ilyet.

A kilépőfény nem drága, és ennek a beszereléséért sem kell egy vagyont kiadni. Emiatt is terjedt el annyira ez a kis szerkezet, ami bármilyen gépkocsiban jól mutat. A kellék sokáig működőképes marad.