Szánkóval kell nekivágni a télnek

Szánkó az egyre ritkább havas napokra
Szánkó az egyre ritkább havas napokra

Itt a tél és érdemes azt a szabadban tölteni. Amikor van hó, akkor előkerül a szánkó is. Régebben a gyermekek sokkal több időt töltöttek a szabadban, még télen is. Manapság szinte mindenki az elektronikát bújja. Szerezzen be egy szánkót és vigye ki gyermekét a hóra!

Persze a jó szórakozáshoz kell egy kisebb domb és nagymennyiségű hó is. A téli friss levegő jót tesz mindenkinek, valamint a mozgás is. A jatekgyerekeknek.hu oldalról nemcsak babákat és autókat lehet rendelni, mert a szánkó is fellelhető a kínálatban.

A műanyag szánkó már 12600 Forintért beszerezhető, míg egy hócsúszka ára 13600 Forint. Bobok is jelen vannak a termékpalettán, amelyeket a szülő tud húzni maga után. Gyerekét jól felöltöztetve, érdemes nekivágni a havas világnak.

Mostanában egyre kevesebb a hó télen, ezért érdemes kihasználni amikor van. A szánkó használatával egyedi élmények szerezhetőek. Rendeljen Ön is kicsinyének és élvezze együtt a család a téli időszakot! Erősebb modell is kapható fémvázas, összecsukható kiszerelésben.