Tapasztald meg mindazt, amit coworking iroda nyújt?

A coworking iroda az Ön munkájában is segítség lehet
A coworking iroda az Ön munkájában is segítség lehet

Szabadúszóként nagyon jó élni, feltéve, ha a napi betevőt így elő tudjuk teremteni. Azonban ennek az életformának van néhány veszélye, amire nem árt odafigyelni, különben könnyen zátonyra futhat az életünk.

Először is, szabadúszóként is szükség van egy olyan helyre, mint amilyen a coworking iroda, annak érdekében, hogy legyen egy kerete a munkánknak és a napunknak, különben folyamatosan ott ülnénk pizsamában a kanapén és talán úgy telne el több nap is, hogy közben nem öltenénk magunkra normális ruhát. Mivel a coworking iroda valószínűleg nem az otthonunk, ezért mégiscsak kimozdulunk otthonról és felöltöznénk. Ráadásul, aki otthoni munkát végez, az megfigyelheti, hogy hányféle pótcselekvést talál ki, amit a coworking iroda közösségében nem tenne.

Ezekkel a cselekvésekkel az a baj, hogy rengeteg időt pazarolunk el velük, amit nyilván munkára vagy fontosabb, szükségesebb tennivalókra is fordíthatunk. Tehát látható, hogy igenis szükség van egy olyan helyre, mint a coworking iroda, mert bizonyos keretet szab a mindennapjainknak.