Tartsuk meg a Mercedes ülésfoglaltság érzékelő kiegészítőt

Gyakran hatékony védelem lehet a Mercedes ülésfoglaltság érzékelő
Gyakran hatékony védelem lehet a Mercedes ülésfoglaltság érzékelő

Bármerre is közlekedünk, tegyük azt mindig megfelelő figyelemmel és óvatossággal! Az előrelátó sofőr mindig szemmel tartja a körülötte haladó autókat, hogy egy esetleges baleset során azonnal tudjon reagálni. Léteznek olyan beépített rendszerek, amilyen lehet például a Mercedes ülésfoglaltság érzékelő, amelynek feladata, hogy az utas oldali légzsákokat is kinyissa, amikor arra szükség van.

De ahogyan a régi közmondás is tartja, ami elromolhat, az el is romlik, így nem kizárt, hogy javításra kell sor kerüljön. A márkaszervizek azonban eléggé túlterheltek szoktak lenni, így addig is kell valamilyen megoldás, amíg sorra kerülünk. Szerencsére az interneten találhatunk Mercedes ülésfoglaltság érzékelő pótló egységet, amelyik képes áthidalni a jelenlegi gondot.

Előnye, hogy mindenképpen kinyitja a légzsákokat, amennyiben szükség van rá, de nem csak azon a részen, ahol ül valaki, hanem az egész járműben. Ezt a kis kényelmetlenséget azonban muszáj vállalnunk. Amennyiben aztán megjavításra kerülne a Mercedes ülésfoglaltság érzékelő, a kiegészítő még jól jöhet egy újabb meghibásodás esetén.