Teljes mértékben felszívódik a d3 vitamin krém

Napozás hiányában jól jön a d3 krém
Napozás hiányában jól jön a d3 krém

Az elmúlt években először a napozás volt veszélyes, elsősorban az ózonréteg elvékonyodása miatt, majd a visszájára fordult a dolog, hiszen a hosszú évek naptól való védelme végül nagy valószínűséggel sokaknál D-vitamin hiányt okozott. Mivel a napsugár hatására a bőrben termelődik ez a nagyon fontos vitamin, ezért a d3 vitamin krém egy kitűnő alternatívát jelent a napozás hiányában 

Tehát aki továbbra sem szeretne sokat napozni, annak sem kell immunrendszere romlásától tartania. Ugyanis ez a vitamin többek között immunrendszerünkért is felel. Természetesen szervezetünk sohasem csak egy dologra bíz egy feladatot.

Tehát testünk egyik funkciója sem csak egy feltételtől függ. Akkor egészségünk túl törékeny lenne. Tehát a d3 vitamin krém egy kitűnő módja a D-vitamin pótlásának, hiszen a napsugarak is a bőrünket érik, ahol termelődik ez a fontos anyag.

A napi adag egy pumpányi d3 vitamin krém, melyik ezen a módon teljes mértékben felszívódik. Mivel nem érinti emésztőrendszerünket, nincs semmilyen felszívódási veszteség.