Válasszon a használt ultrahang készülékekből!

Válasszon az ultrahang készülékekből
Válasszon az ultrahang készülékekből

Az orvostudományban az ultrahang megjelenése óriás előrelépést jelentett. Több területen is megkönnyítette az orvosok munkáját, hiszen nemcsak nőgyógyászati, hanem radiológiai és kardiológiai vizsgálatok során is alkalmazzák.

Új állapotban ezek a készülékek nagyon drágák, ezért sok korház inkább a használt ultrahang megvétele mellett dönt. Melyek az előnyei? Az első és legfontosabb pozitívum az árban keresendő, ugyanis ezek a készülékek olcsóbbak, az eredeti ár feléért is beszerezhetőek.

Az Unicorp Biotech Kft. az innovatív gyógyszereken kívül, használt ultrahang gépeket és vizsgálófejeket is forgalmaz. A versenyképes árak mellett, a cég 2 hetes tesztelést és 6 hónapos garanciát is biztosít. A készülékeket kizárólag Nyugat-európai országokból szerzik be, tehát jó minőségűek és kiváló műszaki állapotban vannak.

Használt ultrahang készülékek széles választéka várja Önt a medicalstore.hu weboldalon, ahol nőgyógyászati, radiológiai, kardiológiai és hordozható gépek is megrendelhetőek versenyképes áron.