Valeo autóalkatrészek, gyors szállítással

Valeo alkatrészek
Valeo alkatrészek

A francia Valeo cég ma elsősorban az autók fűtés és hűtésrendszereivel valamint a világítástechnikával és az ablaktörlő rendszerekkel foglalkozik. De a Valeo autóalkatrészek ennél többet is jelentenek. Ugyanis a Valeo név, a cég alapítása után több mint ötven évvel jött létre.

Eredendően fékbetéteket és kuplungokat gyártottak és csak később bővítették a termékeik listáját, a ma legismertebb ablaktörlő rendszerekkel. Tehát a Valeo autóalkatrészek ma kuplungalkatrészeket, kormánykapcsolókat, elektromos alkatrészeket, izzókat, fékbetéteket, üzemanyag szivattyúkat és még ezen felül sok más egyebet is jelentenek.

Webáruházunkban megtalálható a Valeo autóalkatrészek teljes listája. Elsősorban a francia autókhoz gyártanak pótalkatrészeket, de mivel számos nagyobb autógyár beszállítói is egyben ezért nagyon sok nem francia autóhoz is használhatóak alkatrészeik.

Ami mindenhol számít, az a minőség / ár arány. Ezen a listán a majd száz éves Valeo cég, a 8 / 10 osztályzatot kapta, ami viszonylag jó minősítésnek számít.