Vörös pöttyös könyvek nemcsak könyvmolyoknak

vörös pöttyös könyvek
vörös pöttyös könyvek
Vörös pöttyös könyvek

Szegedi Könyvmolyképző Kiadó több sorozatot is készített a gyerekek és ifjú felnőttek olvasásra csábításához, ami az eddigi tapasztalatok alapján nagyon is sikeresnek bizonyult. Például a Vörös pöttyös könyvek főleg a 12-19 éves korosztályt célozzák meg, ezek az úgynevezett Young Adult alkotások, amelyek általában mai, hétköznapi problémákat boncolgatnak, de néha egy kis misztikum is vegyül a történetekbe.

Az érdekes sztorik és az igényes kivitelezés még azokat a fiatalokat is olvasásra sarkall, akik egyébként nem szívesen merülnek el a betűk birodalmába, hiszen a Vörös pöttyös könyvek már a kinézetükkel elvarázsolják őket.

Ha pedig rászánják magukat, hogy néhány oldalt elolvassanak, akkor már biztosan nem tudják letenni, mert azonnal bele tudják élni magukat a fiatal hősök életébe, problémáiba. Együtt izgulnak velük, hogy sikerül-e elérni a céljaikat, átérzik a fájdalmukat, örömüket, dühösek, amikor valaki bántja a kedvenc szereplőjüket és óriási szikla esik le a szívükről, amikor az író végre feloldja a feszültséget. Ezt tudják a nagyszerű Vörös pöttyös könyvek.