Xerox fénymásolópapír kapható

Fénymásolópapír
Fénymásolópapír

Minden irodai munkahelyen előfordul időnként, hogy egy-egy irodaszer kifogy. A nyomtatót illetően nem csupán a festékpatron lehet, ami cserére szorulhat, hanem a fénymásolópapír utánpótlásról is mindig időben gondoskodni kell, hogy el lehessen kerülni az apró kellemetlenségeket. A horsap.hu internetes áruházban jelenleg két különböző típusú, Xerox márkájú, minőségi fénymásolópapír kapható.

Mindkettő A4-es méretű, az egyik Business 80 grammos, a másik White Card 160 grammos. Előbbi állandóan rendelkezésre áll a raktárkészletről, utóbbi pedig előrendelhető. A Business típusú Xerox fénymásolópapír a populárisabb, hiszen árban is kedvezőbb. Lézer- és tintasugaras nyomtató készülékekhez egyaránt használható.

A honlapon a kellékanyagok között kell keresni a fénymásolókba is kiválóan alkalmas papírt. A megrendelés menete más webáruházakhoz hasonlóan, zökkenőmentesen lebonyolítható. A fénymásolópapír kiválasztását követően, néhány adat megadása és pár kattintás után máris a végéhez ér a vásárlási folyamat.